Body programma's

Pump

Een super effectieve les uitgevoerd met een stang (barbell) met relatief lichte gewichten. Alle belangrijke spiergroepen worden in één les flink onder handen genomen. Iedereen kan op zijn eigen niveau trainen. Dus beginners en gevorderden kunnen naast elkaar meedoen. Deze training is gericht op spierversterking en afslanken. Een les helpt je zo’n 600 calorieën per uur te verbranden!

Shape

Shape is een conditietraining op muziek waarbij de nadruk ligt op spierversterkende oefeningen. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van materialen om de weerstand te vergroten, zoals gewichtjes en tubes. Door deze oefeningen wordt het spieruithoudingsvermogen groter. Ook de kracht en de lenigheid nemen toe.

Deze les is geschikt voor iedereen die op muziek kan bewegen. Het is een simpele en doeltreffende workout voor het hele lichaam, zonder ingewikkelde choreografie maar als je dat wilt met springmomenten.

BoXFit

Combinatie van allerlei vechtsporten. Er zitten delen in van jiu jitsu, karate, taekwondo, kickboksen. Ook trap-en boks technieken op de bags worden erin verwerkt. Het verstevigt buik, been- en bilspieren, schouders en armen, verhoogt je conditie en is stress-ontladend.

Gewoon lekker doen!

CrossFit

“Back to Basic”

Kracht, conditie, souplesse gecombineerd tot één trainingsvorm. CrossFit bevat namelijk elementen uit het gewichtheffen, powerliften, gymnastiek en atletiek.

Het is een dynamische manier van fitness waarbij het doel ligt op fit, sterk en gezond in een groep van maximaal 12 personen!

MaXXCo

Tijdens deze ultieme buik en rug training wordt er gebruik gemaakt van een buis (Xco-Trainer®) met een bewegende massa erin. Door de verschillende maten kan iedereen op zijn of haar eigen niveau trainen.

Als reactie op het telkens uit balans brengen van het lichaam worden de spieren en het bindweefsel continue aangespannen. Je zult versteld staan van de impact die je creëert, telkens weer. De training is gericht op bindweefsel training, spierversteviging, afslanken, verbetering van de conditie, een betere houding en heel veel FUN!

Boxing/Kickboksen

Een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. Bij kickboksen worden de stoten van het boksen gecombineerd met de trappen uit sporten zoals karate en taekwando. Super conditie krijg je hiervan en n mooi stoer lijffie!

Butt&Belly

Wat wil je nog weten ..?…half uur that’s it!

FatAttack

Een intens programma met bewegingen voor zowel beginners al gevorderden. We combineren atletische bewegingen met krachtoefeningen zodat je je hele lichaam traint. Voetjes los van de vloer zeg maar!

Zumba

Zumba is geïnspireerd op de Latijns-Amerikaanse dans en is een vet verbrandende, spier verstevigende workout.

Zumba Fitness is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latin muziek, zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Calypso, Reggaeton, maar ook Flamenco en Hip Hop, DanceHall en Afrodance! Zumba kent geen moeilijke choreografie en is dus heel geschikt voor iedereen die van swingende muziek houdt. Iedereen kan in dezelfde les op zijn eigen niveau meedoen en toch een complete workout volgen.

GEWOON ’N FEESTJE!!

Dance

Dance voor iedereen die swingend aan de conditie wil werken. Het is een actieve les van 45 min. vol heerlijke en stoere moves waarbij je heerlijk gaat zweten. Je gaat van de ene dansstijl naar de andere, zoals disco, Latin, club, hip-hop en streetdance. De choreografie is simpel en voor iedereen, met of zonder danservaring. Zoals iedere les, begint ook Dance met een warming-up. Na de warming up is het tijd om te knallen!! Gedurende een blok van 35 minuten volgt u verschillende en eenvoudige danscombinaties. Je verbetert je conditie, coördinatie en je verbrandt heel wat calorieën!!  Dancedancedance….

Spinning

Spinning is een 30 of 45 minuten durende indoor cycling les. Je fietst op muziek over een gevarieerd terrein. Je bepaalt zelf de intensiteit van je workout met een weerstandknop en je pedaalsnelheid. De Spinning instructeur coacht je rit door de muziek waarbij verschillende fietsposities en snelheden worden gebruikt om het terrein te verkennen.

Spinning zal je conditie verbeteren, vet verbranden en je benen, heupen en billen in vorm brengen en strakker maken, Zal je helpen zo`n 800 calorieën per uur te verbranden, En zal in je lichaam endorfinestoffen vrijmaken die je een natuurlijke euforie zullen geven en je fantastisch laten voelen!

Is de proefles goed bevallen?

StudioMaxx

Telefoon: 010 5111312
E-mail: [email protected]
Westerwater 4c
2651 JN Berkel en Rodenrijs

Privacy Policy

Je vindt ons in het winkelcentrum tegenover de HEMA.

Openingstijden

Maandag     9.00 -13.00     16.30 -21.30
Dinsdag      9.00 -13.00     16.30 -21.30
Woensdag   8.30 -13.00     16.30 -21.00
Donderdag  9.00 -12.00     16.30 -21.00
Vrijdag       9.00 -13.00
Zaterdag    9.00 -13.00
Zondag      9.00 -12.00

Feestdagen gesloten.

Programma

StudioMaXX heeft verschillende programma’s voor fysieke en mentale training in haar aanbod. Wil je meer informatie of wil je gewoon even kijken? Kom dan vrijblijvend eens langs.