Bodytec

Wat hebben een half duikpak, slechts een aantal squats en vibrerende love handles met elkaar te maken? Precies! BODYTEC! Deze effici√ęnte, revolutionaire en vooral simpele manier van sporten zorgt ervoor dat jij slechts in 20 minuten, een full body workout krijgt.

Het geheim van Bodytec

Het geheim van Bodytec zit hem in de elektrische impulsen die via sensoren op het bodysuit over 8 grote spiergroepen worden verspreid. Denk aan de buik, de billen, de benen. Deze impulsen geven de workout een GIGANTISCHE BOOST, waardoor alle spiergroepen nog 18x zo intens getraind worden. We hebben het dus over een aantal sportoefeningen (denk bijvoorbeeld aan squats) die dus ge√Įntensiveerd worden en daardoor veel meer van je spierkracht gebruiken en daardoor meer verbranden, EN meer groeien. Vandaar dus de verkortte duur van de hele workout. Geen 3 uur meer stuntelen op de skislip of de freefall loopband.

Je merkt na de eerste workout al meer spieren op dan dat je eerst dacht te hebben ūüėČ. Geen zorgen, de intensiteit van deze trillingen wordt handmatig door de sportinstructeur aangepast aan jouw voorkeur. Zo wordt je niet direct opnieuw tot leven gewekt als Frankenstein.

Niet dit

Maar gewoon dit

In plaats van de gebruikelijke 30% van alle spieren tijdens normale workouts, worden met de Bodytec maar liefst 90% (!) van alle spieren getraind. Dus niet alleen de spieren aan de oppervlakte worden getraind maar ook de dieper gelegen spieren die je normaal dus overslaat. Je wordt dus niet alleen fitter, maar ook sterker. Daarnaast is de Bodytec een perfecte manier om snel af te vallen en strakkere vormen te krijgen. De kans op blessures is non-existent en de Bodytec kan ook gebruikt worden om te revalideren. De resultaten zijn na korte tijd (4-6 weken) al te zien.

Voor wie is Bodytec?

Ik zou eigenlijk zeggen: voor wie niet?

De Bodytec bevordert niet alleen spiergroei en kracht, maar het helpt je ook af van de lovehandles en kipfilets onder je armen. Daarnaast verbetert het de conditie en doorbloeding en is het ook nog eens goed voor het afvoeren van afvalstoffen. Door deze full body workout ga je ook beter slapen.

Maar dat is nog niet alles. Door de dingen die je erbij krijgt, doet het ook de minder leuke dingen in het leven oplossen. Je rug/schouderklachten, je spierkrampen, je vetopslag, je cellulitis, osteoporose, spataderen en incontinentie worden allemaal door de Bodytec sterk vermindert.

Calorie√ęn¬†en afvallen

In die 20 minuten verbrand je maar liefst 515 calorieen! Dat is 2x zoveel als met een normale training (die ook nog eens 6 tot 9 keer zo lang duurt). Daarnaast zijn al die andere training vreselijk ingewikkeld vergeleken met de Bodytec. Dat toont ook weer aan dat de Bodytec dieper op meerdere spieren ingaat. Je hoeft ook geen acrobaat te zijn om resultaat te krijgen. De bewegingen zijn zo makkelijk als je zelf wilt! Dit is een voordeel voor Dames met een pondje meer.

De enzymactiviteit en metabole schieten omhoog tijdens het gebruik van de Bodytec, waardoor er meer energie wordt verbruikt. Dit resulteert niet alleen in opbouw van spieren in korte tijd, maar ook voor het afbreken van vet tot ver na de training.

StudioMaXX

Download onze Fitness App

Met de StudioMaXX App voor Android of iOS ben je altijd op de hoogte van de laatste training programma’s, activiteiten en nieuws. Download de StudioMaXX App en schrijf je in voor workouts op elk moment!

Vrouwen sportschool Rotterdam

Ben jij op zoek naar Bodytec in Rotterdam?

BodyTec training

Een training bevordert: 

 • spiergroei (ook na blessures of operaties)
 • kracht / reactievermogen (valpreventie bij senioren)
 • stofwisseling / verbranding (van vet)
 • conditie / uithoudingsvermogen / vitaliteit
 • doorbloeding van huid en spieren (huidverbetering)
 • afvoeren van afvalstoffen (huidverbetering)
 • goede nachtrust / gevoel van welzijn

Een training vermindert: 

 • rugklachten / schouderklachten
 • spierkrampen
 • vetopslag
 • cellulite
 • osteoporose
 • spataderen
 • incontinentie

‚ā¨ 79,- per maand 1 x pwk (min.6 mnd)
‚ā¨ 275,- strippenkaart 10 x ( 3 mnd)
Losse les ‚ā¨ 30,-

Is de proefles goed bevallen?

StudioMaxx

Telefoon: 010 5111312
E-mail: [email protected]
Westerwater 4c
2651 JN Berkel en Rodenrijs

Privacy Policy

Je vindt ons in het winkelcentrum tegenover de HEMA.

Openingstijden

Maandag        09:00 Р21:30

Dinsdag          09:00 Р21.30

Woensdag      09:00 Р21:30

Donderdag     09:00 Р21:30

Vrijdag            09:00 Р13:00

Zaterdag         09:00 Р13:00
Zondag           09:00 Р12:00

Programma

StudioMaXX heeft verschillende programma’s voor fysieke en mentale training in haar aanbod.¬†Wil je meer informatie of wil je gewoon even kijken? Kom dan vrijblijvend eens langs.