Fitness programma's

Fitness/Cardio

Fitness op de apparaten is onder goede en persoonlijke begeleiding een perfecte manier om je kracht ter verbeteren. Voor jong en ouder. Het stimuleert de stofwisseling en wordt bv. ook gebruikt om te revalideren van blessures en andere lichamelijke klachten.

PowerPlate

De PowerPlate genereert trillingen die via het platform worden overgebracht op het lichaam. Afhankelijk van de ingestelde frequentie en trilintensiteit zullen spieren zich per seconde tussen de 30 en 50 keer aanspannen en ontspannen. Via deze onbewuste rekreflexen wordt in minder tijd, zonder extra belasting beter resultaat geboekt dan met traditionele trainingsmethodes. De PowerPlate biedt een scala aan toepassingsmogelijkheden op het gebied van:

  • Sports & Fitness o.a. recreërende sporters en top sporters
  • Beauty & Health o.a. overgewicht, cellulitis, massage
  • Medical & Rehabilitaion o.a. revaliderende sporters/patiënten

VacuStep

U kent het wel, u leeft gezond volgt een fitness programma en u eet gezond, hierdoor valt u overal af, alleen niet zoals u wilt op uw Billen Buik en Benen ook wel de 3B’s genoemd

De combinatie van vacuüm en beweging van de VacuStep zorgt  voor een betere doorbloeding van het weefsel bij de 3B’s. U zult verbaasd staan over de resultaten van de VacuStep, want vanaf de eerste sessie zult u resultaat voelen.

Gedurende de kuur zult u zelf kunnen constateren dat uw huid weer gladder en egaler wordt en dat de omvang bij de 3B’s duidelijk verminderd en de methode tegen hardnekkige cellulitis. De VacuStep maakt van een sinaasappelhuid weer een perzikzachte gladdehuid.

BetterBelly

Wanneer u op de gewone manier gaat bewegen zoals u gewend bent, zal u ervaren dat u een koude buik houdt, dat is het probleem tevens waarom het zo moeilijk is om juist op die plek af te vallen. Door de infrarood dieptewarmte van de BellyBand krijgt het lichaam een veel betere doorbloeding. De kuur duurt 4 weken, met wekelijks 3 sessies van 30-45 minuten. Uw taille wordt binnen vier weken zeker 4 cm slanker soms tot wel 8 cm!

  • U verliest dus één a twee kledingmaten
  • Uw huid wordt strakker en elastischer
  • Zwangerschapsstrepen kunnen verminderen

Voeding Coach

Onze VoedingsCoach leert je een gezond eetpatroon aan op een manier die bij jou past! Om jou lichaam en geest gezonder te maken!

Personal Training

Onze Personal Trainers weten als geen ander dat ieder mens en ieder lichaam uniek is. Jouw  doel vraagt dus ook om een unieke en persoonlijke aanpak. Wij zorgen er samen met jou voor om je doel te behalen!!

Is de proefles goed bevallen?

StudioMaxx

Telefoon: 010 5111312
E-mail: [email protected]
Westerwater 4c
2651 JN Berkel en Rodenrijs

Privacy Policy

Je vindt ons in het winkelcentrum tegenover de HEMA.

Openingstijden

Maandag     9.00 -13.00     16.30 -21.30
Dinsdag      9.00 -13.00     16.30 -21.30
Woensdag   8.30 -13.00     16.30 -21.00
Donderdag  9.00 -12.00     16.30 -21.00
Vrijdag       9.00 -13.00
Zaterdag    9.00 -13.00
Zondag      9.00 -12.00

Feestdagen gesloten.

Programma

StudioMaXX heeft verschillende programma’s voor fysieke en mentale training in haar aanbod. Wil je meer informatie of wil je gewoon even kijken? Kom dan vrijblijvend eens langs.