Vrouwen sportschool Rotterdam

Ben je op zoek naar een sportschool, speciaal voor vrouwen in Rotterdam? Dan ben je bij StudioMaXX aan het juiste adres! Deze vrouwen sportschool focust zich speciaal op vrouwen en biedt verschillende trainingsprogramma’s!

Sportschool speciaal voor vrouwen

Bij StudioMaXX is iedereen welkom, zolang je maar een vrouw bent! Of je nu een ervaren sporter of nog nooit gesport hebt, wij begeleiden en helpen je graag! Ook je leeftijd is van geen enkel belang, de instructrices van StudioMaXX staan voor iedereen klaar. Iedereen heeft namelijk andere doelen in het sporten, en daarop kan voor iedereen een plan op maat worden gemaakt.

StudioMaXX vrouwen sportschool is met geen enkele andere club te vergelijken. Bij ons vind je een uniek huiskamer gevoel. Onze instructrices vinden het dan ook erg belangrijk om de tijd te nemen om samen met jou je doelen te bepalen. Bij elk doel past wel een van onze trainingsprogramma’s.

StudioMaXX

Download onze Fitness App

Met de StudioMaXX App voor Android of iOS ben je altijd op de hoogte van de laatste training programma’s, activiteiten en nieuws. Download de StudioMaXX App en schrijf je in voor workouts op elk moment!

Vrouwen sportschool Rotterdam

De voordelen van een sportschool voor vrouwen

Bij ons kun je je als vrouw echt thuis voelen. Zo is er bijvoorbeeld minder druk dan in een gemixte sportschool, omdat je met gelijkgestemden traint. Je kunt samen sporten met andere vrouwen, of alleen werken aan je doelen. Iedereen kan fijn en op zijn eigen niveau sporten. Bij groepslessen kun je bijvoorbeeld zelf bepalen met welke gewichten je mee doet en op welk tempo je sport. Ook bieden wij net een beetje meer persoonlijke begeleiding, zodat je altijd zeker weet dat je goed traint. Wij helpen je graag met het bepalen van het juiste schema of de ideale intensiteit voor jouw doelen.

Wij merken dat veel vrouwen het prettig vinden om met alleen andere vrouwen te sporten. Bijvoorbeeld omdat er geen imponerende sfeer hangt, of omdat je liever met alleen andere vrouwen traint vanuit geloofsovertuigingen. Een sportschool speciaal voor vrouwen kan dus verschillende voordelen bieden!

Sporten door vrouwen, voor vrouwen.
Onze vrouwen sportschool Rotterdam heeft dus de volledige focus op het fitter maken van andere vrouwen, door vrouwen. Deze fitheid kan voor zowel body als mind gelden. De combinatie van een fit lichaam en geest zal ervoor zorgen dat je beter in je vel gaat zitten, letterlijk en figuurlijk. Het leukste vinden wij het om samen met jou je doelen te bepalen en daar één of meerdere programma’s aan te koppelen. Kom dus vooral eens langs en laat ons je helpen je doelen te bereiken!

Wil je een alvast kijkje nemen in onze vrouwen sportschool? Bekijk dan onze social media pagina’s.

Ben jij op zoek naar een vrouwen sportschool in Rotterdam?

StudioMaxx

Telefoon: 010 5111312
E-mail: [email protected]
Westerwater 4c
2651 JN Berkel en Rodenrijs

Privacy Policy

Je vindt ons in het winkelcentrum tegenover de HEMA.

Openingstijden

Maandag     9.00 -13.00     16.30 -21.30
Dinsdag      9.00 -13.00     16.30 -21.30
Woensdag   8.30 -13.00     16.30 -21.00
Donderdag  9.00 -12.00     16.30 -21.00
Vrijdag       9.00 -13.00
Zaterdag    9.00 -13.00
Zondag      9.00 -12.00

Feestdagen gesloten.

Programma

StudioMaXX heeft verschillende programma’s voor fysieke en mentale training in haar aanbod. Wil je meer informatie of wil je gewoon even kijken? Kom dan vrijblijvend eens langs.